Loopbaanadvies

Met loopbaan coaching sta je stil bij wat jij nou écht wil in je loopbaan. Doe jij je werk omdat je erin gerold bent, omdat het goed verdient of omdat je het als je roeping ziet? Er zijn zoveel verschillende keuzes die je kunt maken als het om werk gaat. Ben jij iemand die graag voor een baas werkt of trekt het zelfstandig ondernemerschap je juist aan? Zoveel vragen, zoveel antwoorden. Ik ben nieuwsgierig naar jouw antwoorden en help je graag met de keuzes die je wil maken op weg naar een nieuwe plek binnen of buiten de organisatie.

Werk

Het werk dat je doet of wil doen, zegt veel over jou als mens. Het zegt iets over je gedrag, je waarden en je drijfveren.
Stel jij jezelf weleens de volgende vragen:

  Wat voor een functie past er bij mij?
  Past de functie die ik doe (nog) bij mij?
•  Ik wil iets anders. Hoe moet ik dit aanpakken? 

Keuzes

Monter Training en Coaching geeft je een goed inzicht in jouw situatie en de stappen die je moet nemen zodat jij weer op een passende functie komt. Mijn motto hierbij is: “Keep looking, don’t settle”. De gesprekken kunnen worden ondersteund door een online leeromgeving met diverse werkvormen en opdrachten.

Hoe kan ik jou helpen?
Bekijk onderstaande opties:

Koffie & coaching

Je kent het wel, je zit niet lekker in je werk of je zoekt werk en weet even niet meer hoe je verder moet gaan. Je zou er graag eens met een objectief iemand over willen praten/sparren. Dat kan!

We plannen een koffie date in een leuk tentje in de regio Haarlem/Amsterdam en jij vertelt mij er alles over. Dit is een goede manier om even je gedachten te kunnen ordenen en je hart te luchten. Monter helpt je vervolgens met een frisse blik te kijken naar je situatie en op zoek te gaan naar de mogelijkheden. Een Koffie & Coaching gesprek duurt 1 uur.

Regie op je loopbaan (duurzame inzetbaarheid)

Vaak word je helemaal opgeslokt door de waan van de dag en alles wat er gebeurt op je werk en in je privé leven. Je neemt te weinig tijd om even stil te staan, om je heen te kijken en inzichten op te doen. Tijdens deze coaching staan we in drie sessies van 1,5 uur bewust stil bij waar je nu bent, hoe je daar gekomen bent en waar je naar toe wil.

Deze drie sessies hebben de volgende onderwerpen:

  Mijn verhaal
•  Mijn kwaliteiten
  Mijn plan

Aan het eind van deze drie sessies heb je inzicht in waarom je bepaalde keuzes hebt gemaakt in je loopbaan en een duidelijk beeld van wat je in de toekomst zou willen. De sessies kunnen op mijn coachlocatie in Haarlem plaatsvinden maar ook op locatie bij jouw werkgever.

TIP: Omdat deze sessies bijdragen aan jouw duurzame inzetbaarheid zou je in overleg met je werkgever je opleidingsbudget kunnen inzetten voor deze drie gesprekken.

'Sterk-aan-het-werk' dag

Solliciteren kan een eenzaam proces zijn. Het is veel leuker om het samen te doen!

We gaan een hele dag samen aan het werk op mijn prachtige coachlocatie Huis ter Kleef in de Stadskweektuin van Haarlem. We werken deze dag aan alles wat je nodig hebt om sterk aan het werk te gaan:

Dit kan zijn:

  Jouw cv opstellen/updaten
  Jouw onderscheidende motivatiebrief schrijven
  Jouw Linkedin profiel aanmaken/updaten
  Jouw kwaliteiten ontdekken
•  Jouw competenties kunnen beschrijven volgens de STAR methodiek

We hebben van tevoren een telefonische intake om te kijken wat jouw behoeften zijn en waar je deze dag aan wil werken.

Kosten: deze zijn afhankelijk van het plan van aanpak voor jouw op maat gemaakte ‘Sterk-aan-het-werk’ dag.

Loopbaan coaching is een cadeau aan jezelf!

Gun jij jezelf dit cadeau, neem dan contact op.

logo-Monter-coaching-en-training
Bezoekadres Huis Ter Kleef
Kleverlaan 9B • 2023 JC Haarlem • 06 43 10 02 99
KvK nr: 59566272 • BTWiD nr: NL001933025B89